.

Albiona Totri : Albanian

Albiona Totri
Sprache : Albanian Native
United Kingdom
(1) Unterrichtstunden
   Unrated    
( / ) Rezensionen
Letzte Unterrichtsstunde: 8+ Tage
8+ Tage
Offline
45 Minuten: $30.21 / £23.99 / €26.89
Preis für Probestunde: KOSTENLOS
Hallo, mein Name ist Albiona Totri und ich bin 29 Jahre alt. Meine Muttersprache ist Albanian und ich unterrichte Albanian. Online-Unterricht bei Verbalplanet.com gebe ich seit November 2018. Ich beherrsche die folgenden Sprachen fließend: Albanian, Portuguese - Europe. Ich biete derzeit eine kostenlose erste Probestunde für neue Schüler an.

Ausführliches Profil auf Albanisch

Über mich

Përshëndetje dhe faleminderit për vizitën në profilin tim.

Unë jam një person i dedikuar ndaj dijes, me një dashuri të madhe për gjuhën shqipe. Kam lindur dhe studiuar në Shqipëri, ndërkohë që vitet e fundit i kam kaluar mes Portugalisë dhe Anglisë.

Kam studiuar Drejtësi dhe Menaxhim Biznesi dhe kam pothuajse 10 vite eksperiencë pune. Punët që kam bërë kanë qënë gjithmonë të bazuar në kontakte të vazhdueshme me persona të huaj dhe shqiptarë, me trajnime të vazhdueshme dhe kreativitet. Jam aktualisht përkthyese vullnetare për TED dhe kam vendosur të jap mësime online meqënëse kam kohë në dispozicion dhe shumë vullnet.

Me mua do të mësosh gjuhën shqipe të pastër dhe pa gabime gramatikore.

Për çdo informacion të mëtëjshëm, mos ngurro të më kontaktosh.

Abschlüsse und Erfahrung

Kualifikimet e mia konsistojnë në Bachelor në Drejtësi dhe Master në Menaxhim Biznesi. Ndërkohë eksperiencat e mia të punës kanë qënë të lidhura me Biznes, menaxhim personash dhe biznesi, hoteleri, burime njerëzore, krijime wesbitesh dhe përgatitje e materialeve trajnuese. Këto eksperienca i kam patur qoftë në Shqipëri qoftë jashtë saj.

Kam patur gjithashtu eksperienca perkthimi nga dhe në Shqip, Anglisht, Italisht dhe Portugalisht. Për momentin jam vullnetare në përkthimin e videove të TED Talks.

Lehransatz

Unë jam e mendimit që mësimi duhet të jetë sa më i personalizuar, duke u përshtatur me secilin student. Jemi persona të ndryshëm ndaj nuk shikoj arsye pse edhe edukimi që marrim nuk duhet të jetë i ndryshëm.

Meine letzte Stunde war:
Vor 8+ Tagen.
     

Tutor noch nicht bewertet.

Gesamtes Feedback von Schülern

Mach noch heute den ersten Schritt.
Bring Leben ins Sprachenlernen.

Muttersprachler als Lehrer

Gute Preise

Größtmögliche Flexibilität