.

Albiona Totri : Albanian

Albiona Totri
Tema : Albanian Native
United Kingdom
(1) Clases
   Unrated    
( / ) Opiniones
Última clase: 8+ días
8+ días
Sin conexión
45 minutos : $30.36 / £23.99 / €26.83
Precio de prueba: GRATIS
Hola. Mi nombre es Albiona Totri, tengo 29 años y actualmente vivo en United Kingdom. Soy hablante nativo de Albanian y enseño Albanian. Enseño idiomas en línea con Verbalplanet.com desde noviembre 2018. Puedo hablar estos idiomas de manera fluida: Albanian, Portuguese - Europe. Actualmente ofrezco una clase de prueba gratuita para alumnos nuevos.

Perfil detallado en Albanés

Acerca de mí

Përshëndetje dhe faleminderit për vizitën në profilin tim.

Unë jam një person i dedikuar ndaj dijes, me një dashuri të madhe për gjuhën shqipe. Kam lindur dhe studiuar në Shqipëri, ndërkohë që vitet e fundit i kam kaluar mes Portugalisë dhe Anglisë.

Kam studiuar Drejtësi dhe Menaxhim Biznesi dhe kam pothuajse 10 vite eksperiencë pune. Punët që kam bërë kanë qënë gjithmonë të bazuar në kontakte të vazhdueshme me persona të huaj dhe shqiptarë, me trajnime të vazhdueshme dhe kreativitet. Jam aktualisht përkthyese vullnetare për TED dhe kam vendosur të jap mësime online meqënëse kam kohë në dispozicion dhe shumë vullnet.

Me mua do të mësosh gjuhën shqipe të pastër dhe pa gabime gramatikore.

Për çdo informacion të mëtëjshëm, mos ngurro të më kontaktosh.

Certificaciones y experiencia

Kualifikimet e mia konsistojnë në Bachelor në Drejtësi dhe Master në Menaxhim Biznesi. Ndërkohë eksperiencat e mia të punës kanë qënë të lidhura me Biznes, menaxhim personash dhe biznesi, hoteleri, burime njerëzore, krijime wesbitesh dhe përgatitje e materialeve trajnuese. Këto eksperienca i kam patur qoftë në Shqipëri qoftë jashtë saj.

Kam patur gjithashtu eksperienca perkthimi nga dhe në Shqip, Anglisht, Italisht dhe Portugalisht. Për momentin jam vullnetare në përkthimin e videove të TED Talks.

Método de enseñanza

Unë jam e mendimit që mësimi duhet të jetë sa më i personalizuar, duke u përshtatur me secilin student. Jemi persona të ndryshëm ndaj nuk shikoj arsye pse edhe edukimi që marrim nuk duhet të jetë i ndryshëm.

Mi última clase fue :
Hace 8+ días.
     

Este tutor aún no ha recibido ninguna calificación.

Todas las observaciones de los alumnos

Regístrate hoy.
Haz de tu aprendizaje de idiomas una realidad.

Profesores de habla nativa

Buenos precios

La mejor flexibilidad