bing

Albiona Totri : Albanian

Albiona Totri
Subject : Albanian Native
United Kingdom
(1) Lessons
   Unrated    
( / ) Total Reviews
Last class : 8+ days
8+ days
Offline
45 Min : $30.21 / £23.99 / €26.89
Trial: FREE
Hello, my name is Albiona Totri and I'm 29 years old and currently living in United Kingdom. I am a native Albanian speaker and teach Albanian. I have been an online Albanian teacher with Verbalplanet.com since November 2018. I can speak the following languages fluently: Albanian, Portuguese - Europe. I am currently offering a free initial trial lesson for new students.

Detailed Profile in Albanian

About me

Përshëndetje dhe faleminderit për vizitën në profilin tim.

Unë jam një person i dedikuar ndaj dijes, me një dashuri të madhe për gjuhën shqipe. Kam lindur dhe studiuar në Shqipëri, ndërkohë që vitet e fundit i kam kaluar mes Portugalisë dhe Anglisë.

Kam studiuar Drejtësi dhe Menaxhim Biznesi dhe kam pothuajse 10 vite eksperiencë pune. Punët që kam bërë kanë qënë gjithmonë të bazuar në kontakte të vazhdueshme me persona të huaj dhe shqiptarë, me trajnime të vazhdueshme dhe kreativitet. Jam aktualisht përkthyese vullnetare për TED dhe kam vendosur të jap mësime online meqënëse kam kohë në dispozicion dhe shumë vullnet.

Me mua do të mësosh gjuhën shqipe të pastër dhe pa gabime gramatikore.

Për çdo informacion të mëtëjshëm, mos ngurro të më kontaktosh.

Qualifications & Experience

Kualifikimet e mia konsistojnë në Bachelor në Drejtësi dhe Master në Menaxhim Biznesi. Ndërkohë eksperiencat e mia të punës kanë qënë të lidhura me Biznes, menaxhim personash dhe biznesi, hoteleri, burime njerëzore, krijime wesbitesh dhe përgatitje e materialeve trajnuese. Këto eksperienca i kam patur qoftë në Shqipëri qoftë jashtë saj.

Kam patur gjithashtu eksperienca perkthimi nga dhe në Shqip, Anglisht, Italisht dhe Portugalisht. Për momentin jam vullnetare në përkthimin e videove të TED Talks.

Teaching Approach

Unë jam e mendimit që mësimi duhet të jetë sa më i personalizuar, duke u përshtatur me secilin student. Jemi persona të ndryshëm ndaj nuk shikoj arsye pse edhe edukimi që marrim nuk duhet të jetë i ndryshëm.

My last class was :
8+ days ago.
     

Tutor not yet rated.

Complete Student Feedback

Get Started Today.
Bring Learning a Language to Life.

Native teachers

Great pricing

Ultimate flexibility